HomeKuchnia KresowaReceptury lecznicze z Kresów Z kuchni kresowej: kanapka czosnkowa dobra na serce 10 sty 2012 Dania jarskie, Kuchnia Kresowa, Receptury lecznicze z Kresów, Sałatki i przekąski 0 comments Pani Jadzia radzi. Sercu brak sił? Spróbować: kromkę czarnego chleba, 1-2 ząbki startego czosnku, odrobinę soli, kropla oleju i kanapka gotowa. Spożywać przed posiłkiem. „Wędrówki po Grodzieńszczyźnie” Stanisława Poczobuta Podziel się tym z innymi. Udostępnij na: Powiązane wiadomości: Brak powiązanych wiadomości Dodaj komentarzUwaga! Nie będą publikowane komentarze zawierające treści obraźliwe, niecenzuralne, nawołujące do przemocy czy podżegające do nienawiści! Anuluj Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy.
Dodaj komentarz
Uwaga! Nie będą publikowane komentarze zawierające treści obraźliwe, niecenzuralne, nawołujące do przemocy czy podżegające do nienawiści!