Pani Jadzia radzi. Sercu brak sił? Spróbować: kromkę czarnego chleba, 1-2 ząbki startego czosnku, odrobinę soli, kropla oleju i kanapka gotowa. Spożywać przed posiłkiem.
„Wędrówki po Grodzieńszczyźnie” Stanisława Poczobuta
10 sty 2012 Dania jarskie, Kuchnia Kresowa, Receptury lecznicze z Kresów, Sałatki i przekąski 0 comments
Drogi Użytkowniku,
w związku z obowiązywaniem Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszej strony. Zamykając ten komunikat (kliknięcie w przycisk "Przejdź do serwisu") oświadczasz, że zapoznałeś się z treścią Polityki Prywatności i zgadzasz się na wskazane w wymienionym dokumencie działania.
Dodaj komentarz
Uwaga! Nie będą publikowane komentarze zawierające treści obraźliwe, niecenzuralne, nawołujące do przemocy czy podżegające do nienawiści!