HomeKuchnia KresowaDania z jajek Jaja faszerowane z szynką 15 lut 2013 Dania mięsne, Dania z jajek, Kuchnia Kresowa, Sałatki i przekąski 0 comments Jaja faszerowane z szynką Składniki: 8 jajek, 2 łyżki majonezu, szynka, szczypior, 1 łyżka musztardy, sól, pieprz. Żółtka rozcieramy widelcem, dodajemy szynkę, majonez, szczypior, musztardę, sól, pieprz. Farsz wkładamy do jajek. Dekorujemy. Smakosz Kresowy Podziel się tym z innymi. Udostępnij na: Powiązane wiadomości: Brak powiązanych wiadomości Dodaj komentarzUwaga! Nie będą publikowane komentarze zawierające treści obraźliwe, niecenzuralne, nawołujące do przemocy czy podżegające do nienawiści! Anuluj Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy.
Dodaj komentarz
Uwaga! Nie będą publikowane komentarze zawierające treści obraźliwe, niecenzuralne, nawołujące do przemocy czy podżegające do nienawiści!