Dwie rzodkiewki obrane, kwadrans wymoczone w zimnej wodzie, starte na tarce, dwa drobno posiekane jajka, sól do smaku, pół szklanki śmietany. Wszystko wymieszane, będzie gotowe do spożycia.
„Wędrówki po Grodzieńszczyźnie” Stanisława Poczobuta
01 sty 2012 Dania jarskie, Dania z jajek, Kuchnia Kresowa, Sałatki i przekąski 0 comments
Drogi Użytkowniku,
w związku z obowiązywaniem Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszej strony. Zamykając ten komunikat (kliknięcie w przycisk "Przejdź do serwisu") oświadczasz, że zapoznałeś się z treścią Polityki Prywatności i zgadzasz się na wskazane w wymienionym dokumencie działania.
Dodaj komentarz
Uwaga! Nie będą publikowane komentarze zawierające treści obraźliwe, niecenzuralne, nawołujące do przemocy czy podżegające do nienawiści!