HomeKuchnia KresowaDania z jajek Jajka faszerowane sosem musztardowym 12 sty 2013 Dania jarskie, Dania z jajek, Kuchnia Kresowa, Sałatki i przekąski 0 comments Jajka z nadzieniem musztardowym Przepis na jajka faszerowane sosem musztardowym: 12 żółtek rozetrzeć widelcem, dodać 4 łyżki majonezu, 2 łyżki musztardy, łyżeczkę soli i trochę pieprzu. Wymieszać i wyłożyć do połówek gotowanych jajek. Smakosz Kresowy Podziel się tym z innymi. Udostępnij na: Powiązane wiadomości: Brak powiązanych wiadomości Dodaj komentarzUwaga! Nie będą publikowane komentarze zawierające treści obraźliwe, niecenzuralne, nawołujące do przemocy czy podżegające do nienawiści! Anuluj Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy.
Dodaj komentarz
Uwaga! Nie będą publikowane komentarze zawierające treści obraźliwe, niecenzuralne, nawołujące do przemocy czy podżegające do nienawiści!