Przepis na jajka faszerowane sosem musztardowym:
12 żółtek rozetrzeć widelcem, dodać 4 łyżki majonezu, 2 łyżki musztardy, łyżeczkę soli i trochę pieprzu. Wymieszać i wyłożyć do połówek gotowanych jajek.
Smakosz Kresowy
12 sty 2013 Dania jarskie, Dania z jajek, Kuchnia Kresowa, Sałatki i przekąski 0 comments
Przepis na jajka faszerowane sosem musztardowym:
12 żółtek rozetrzeć widelcem, dodać 4 łyżki majonezu, 2 łyżki musztardy, łyżeczkę soli i trochę pieprzu. Wymieszać i wyłożyć do połówek gotowanych jajek.
Smakosz Kresowy
Brak powiązanych wiadomości
Drogi Użytkowniku,
w związku z obowiązywaniem Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszej strony. Zamykając ten komunikat (kliknięcie w przycisk "Przejdź do serwisu") oświadczasz, że zapoznałeś się z treścią Polityki Prywatności i zgadzasz się na wskazane w wymienionym dokumencie działania.
Dodaj komentarz
Uwaga! Nie będą publikowane komentarze zawierające treści obraźliwe, niecenzuralne, nawołujące do przemocy czy podżegające do nienawiści!