Przepis na jajka faszerowane sosem musztardowym:
12 żółtek rozetrzeć widelcem, dodać 4 łyżki majonezu, 2 łyżki musztardy, łyżeczkę soli i trochę pieprzu. Wymieszać i wyłożyć do połówek gotowanych jajek.
Smakosz Kresowy
12 sty 2013 Dania jarskie, Dania z jajek, Kuchnia Kresowa, Sałatki i przekąski 0 comments
Przepis na jajka faszerowane sosem musztardowym:
12 żółtek rozetrzeć widelcem, dodać 4 łyżki majonezu, 2 łyżki musztardy, łyżeczkę soli i trochę pieprzu. Wymieszać i wyłożyć do połówek gotowanych jajek.
Smakosz Kresowy
Brak powiązanych wiadomości
Dodaj komentarz
Uwaga! Nie będą publikowane komentarze zawierające treści obraźliwe, niecenzuralne, nawołujące do przemocy czy podżegające do nienawiści!