Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

  • Z kuchni kresowej: Wywar z głogu na nadciśnienie

    Głóg pomaga. Szczególnie do leczenia nadciśnienia przydatne są różne płyny z głogu.

    Należy wziąć jedną stołową łyżkę płodów (posiekanych) lub kwiatów i zalać 200 mg wrzątku w emaliowanym przykrytym naczyniu. Potem przez 15 minut grzejemy nad parą, przez 45 minut studzimy. Filtrujemy, dolewamy wody gotowanej do 200 mg. Pijemy po pół szklanki trzy razy dziennie do jedzenia.

    „Wędrówki po Grodzieńszczyźnie” Stanisława Poczobuta

    Wrzuć na:
    Tagi: , ,
    14 lutego 2012

    UWAGA! Komentarze zawierające wulgaryzmy będą usuwane automatycznie. Komentarze zawierające osobiste obelgi i wzywające do przemocy usunie moderator. W przypadku powtarzania się takich komentarzy IP komentującego zostanie zablokowane, podobnie jak autora podającego fałszywy adres mailowy.

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *