Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

  • Śledź smażony

    7 grudnia 2012

    Śledzia oczyścić, ściągnąć skórkę, wyjąć kość grzbietową, odrzucić główkę i ogonek, wymoczyć w mleku, posypać mąką, zamoczyć w jajku, obtoczyć w bułce i dać na wrzące masło. Gdy się przyrumieni, ułożyć na talerzu, ubrać zieloną pietruszką i podać na stół. Śledź smażony można być także podawany z jarzynami.

    Smakosz Kresowy

    Wrzuć na:
    Tagi:

    W związku z odmową dalszego dofinansowania działalności portalu przez Ministerstwo Spraw Zagranicznych RP stracili Państwo możliwość komentowania u nas artykułów, gdyż nie posiadamy środków na opłacenie pracy moderatora. Nie możemy natomiast wpuszczać kilkuset komentarzy dziennie bez moderacji, gdyż zbyt często nawołują one do przemocy, zawierają zniesławienia, wulgaryzmy, groźby karalne lub spam. Bardzo nam przykro, że w ten sposób została ograniczona swoboda Państwa wypowiedzi. Przywrócimy komentarze kiedy tylko znajdziemy własne środki na bardzo skromne opłacenie moderatora. Zapraszamy do komentowania na naszym fanpage'u na Facebooku.